Radio NRJ Finland Oy

"Senjan kanssa työskentely on todella mutkatonta ja asiat hoituvat nopeasti ja joustavasti. Senja sai meidän toimituksen jengistä kuvissa parhaat puolet esiin ja osasi tehdä kuvaustilanteesta luontevan ja hauskan kokemuksen niin kameraan tottuneille työntekijöillemme, kuin sen edessä harvemmin esiintyville."

Anni
Yksityisasiakas

Senja on kuvannut meidän perheen etappeja jo pidemmän aikaa, viimeksi käytiin Haukilahdessa kuvaamassa perhekuvia. Erityisplussaa kuvaajalle, joka todellakin tekee kaikkensa sen eteen, että lapsikin viihtyy kuvauksissa! Senja on kuvannut myös yrityskuvia yritykselle, jossa työskentelen. Lämmin suositus!

Outi
Yksityisasiakas

Senja otti eräästä asunnosta erittäin tyylikkäät myyntikuvat!

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa

Senja kävi meillä kuvaamassa koko toimiston porukan ja sai jännittyneimmänkin kuvattavan rentoutumaan rempseällä olemuksellaan. Valmiista kuvista välittyy rentous, nuorekkuus ja kuvaajan taitava kyky nähdä asiakkaan parhaat puolet.Toimiston väki pääsi kuvattavaksi kokousten välissä ja kiireisellä aikataululla, joten Senjan nopeat ja ammattimaiset otteet olivat todellakin valttia. Suosittelen ehdottomasti Senjaa myös yrityskuvauksiin, vihdoinkin meidän nettisivumme sai nuorekkaamman ilmeen ja hyvälaatuiset kuvat.Pohjola Rakennus Oy Uusimaan toimistoporukka kiittää ja kumartaa!

Nina
Yksityisasiakas

Senja hoiti meidän pojan 1-vuotis kuvat viime heinäkuussa. Hän oli joustava ja tuli kuvaamaan meidän kesämökille saareen. Ja aivan ihania kuvia tuli!

Minna
Yksityisasiakas

Kuvista tuli ihan mielettömän ihania. Parempia ku osasin ees toivoa! Mun mielestä kuvaushetki ja kaikki muukin sujui tosi hyvin. Sulla oli hyviä ideoita, just meidänlaisia, ja oon nii tyytyväinen et näytetään kuvissa rennoilta eikä ne oo väkisin tehtyjä.

Sanna
Yksityisasiakas

Senjan kanssa kuvauksissa on lämmin, mukava ja rento tunnelma. Työnjälki on loistavaa.Senja on molemmilla kuvauskerroilla saanut koirastani juuri sellasia kuvia kuin olen halunnut (okei, parempia kuin osasin itse ajatella). Ammattitaitoa kuvastaa mielestäni hyvin se, että hän tekee enemmän kuin asiakas osaa pyytää. Olin ajatellut tiettyä taustaa kuviin ja otimme paljon kuvia haluamallani taustalla. Senja kuitenkin ehdotti myös muutamaa muuta taustaa. Senjan ehdottamasta taustasta tuli lopulta ehdoton suosikkini <3

2 0 1 5 - 2 0 1 9  A L L  R I G H T S  R E S E R V E D

TMI SENJA RAPILA

Y-TUNNUS: 2712954-1

ESPOO, FINLAND

senja@senjarapila.com