TEHDÄÄNKÖ SINUSTA

 VOIMANAINEN?

Löydä voima sisältäsi

Sinä, arjen sankari, nainen kiireen

ja hälinän keskellä. 

Olet kaunis, vaikka sitä et enää itse näkisikään. Me haluamme näyttää sinulle sen, kuinka upea todella oletkaan. Iästä riippumatta, olet tervetullut voimaantumaan ja eheyttämään minäkuvaasi kokeneiden ammattilaisten käsiin Helsingin studiolle.

Sisälläsi asuu voimanainen, vaikka arjen pyörteissä se katoaisikin hetkeksi hutaistun nutturan ja nuhjuisen yöpaidan alle. Meidän tehtävänämme on auttaa sinua löytämään lempeästi ohjaten sisältäsi se voimakas, upea nainen, joka on osa sinuuttasi. Heittäydy siis rohkeasti mukavuusalueesi ulkopuolelle ja ole vaikka hetken ajan joku muu kuin äiti, mummo tai tytär. 

Valokuvaus on monille voimaannuttava kokemus ja tutkimusmatka itseen ja omaan kauneuteensa.

Lempeä ilmapiirimme kannustaa olemaan rohkeasti ihana ja kenties ottamaan kutkuttavan askeleen oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Pienemmän tai isomman; askeleen koon päätät ja määrittelet sinä itse.

Sinä määrittelet, mitä ihana juuri sinulle tarkoittaa. Ihana on yhtä kuin oma ainutlaatuinen ytimesi, jonka yhdessä ammattilaistiimimme kanssa saamme loistamaan arvoisellaan tavalla! Itseensä tutustuminen ja itsensä arvostaminen voi tapahtua monella tapaa ja onnistunut kuvauskokemus on yksi osa tuota matkaa. Autamme ihmistä tulemaan näkyväksi itselle ja muille ja oppimaan rakastamaan itseään. Autamme ihmisiä tuntemaan itsensä ihaniksi ja arvokkaiksi.

Ammattilaistiimimme erityistaito on tehdä valokuvauskokemuksestasi eheyttävä elämys ja voimaantumisen väline. Merkityksellisintä meille on, että niin elämyspäiväsi aikana kuin sen jälkeenkin muistat, miten supersiistiä onkaan olla juuri sinä!

Emme ainoastaan kuvaa, vaan myös kohtaamme sinut sekä kaiken sen ihmiselämän inhimillisyyden mitä tilanteeseen mukanasi tuotkaan.

Milloin viimeksi olet tuntenut itsesi ihanaksi? Milloin viimeksi olet nähnyt itsestäsi kuvia, joita rakastat? Jotta sinun ei tarvitse enää koskaan vastata ”En koskaan”, teemme tätä sydämestämme, täysillä, juuri kaltaistesi – meidän kaikkien kaltaisten – Ihanien Naisten kunniaksi!

Kohtelemme jokaista asiakastamme uniikkina, kauniina yksilönä ja haluamme kuvauselämyksen olevan paljon muutakin kuin pelkkää teknistä suoritusta. Haluamme tuntea Sinut ja sen, millainen sielu sisälläsi roihuaa. Sen vuoksi olemme yhdistäneet ammattimaiseen tiimiimme kaksi hymyilevää, empaattista ja nauravaista naista, joiden seurassa tunnet olevasi ystävien kesken.

Varaa itsellesi aika kuvaukseen, joka vastaa tarpeitasi ja teemme sinusta voimanaisen.

Olemme täällä sinua varten.

SENJA RAPILA
VALOKUVAAJA

KRISTA STENBERG
MEIKKAAJA, KAMPAAJA, STYLISTI

Pakettimme sinulle

VOIMA-

NAINEN

Voimakas ja kaunis nainen, löydä unelmien itsesi ja rohkaise minäkuvaasi. Tämän voimaannuttavan kuvauksen keskipisteenä olet sinä, maailman upein nainen.

HUOMEN-LAHJA

Valjasta rohkeutesi ja heittäydy naiseutesi vietäväksi! Huomenlahjakuvilla löydät vartalosi kauneuden ja annat samalla rakastetullesi ikimuistoisen lahjan.

POLTTARIT

Yllätä tuleva morsian tai varaa koko polttariporukalle ihana hemmotteluhetki Helsingissä. 

BUSINESS

 

GURU

Erotu joukosta naisellisilla ja tyylikkäillä yrityskuvilla. 

OTA YHTEYTTÄ

+358 443356108

senja@senjarapila.com

www.senjarapila.com
@senjarapila

+358 443356108

krista.stenberg@gmail.com

@kristastenberg