• Senja

Ilmoittautuminen kesän 2019 POP-UP -kuvauksiin on alkanut


Hyviä uutisia tarkan markan naisille ja miehille, nimittäin tulevan kesän 2019 POP-UP -kuvausten ilmoittautuminen on nyt alkanut!


Mikä POP-UP -kuvaus?


POP-UP -kuvaus on asiakkaille selvästi edullisempi vaihtoehto kuin perinteinen yksittäinen muotokuvaus, koska silloin monta kuvausta niputetaan yhteen päivään.


Kuvaukset järjestetään pääsääntöisesti ulkona esimerkiksi puistoalueilla tai ulkoilualueilla Kirkkonummen ja Espoon alueella. Pyrin valitsemaan lokaatiot niin, että kuvauksiin pääsee saapumaan myös julkisilla kulkuvälineillä helposti.


POP-UP -kuvaukset järjestetään satunnaisesti sunnuntaisin touko-elokuun aikana. Jokaiseen kuvauspäivään voi ilmoittautua enintään kuusi (6) asiakasta.


Kuvauksiin voit tuoda lemmikkisi, lapsesi, itsesi tai vaikka kummipoikasi. Voimme kuvata sinusta ja kumppanistasi romanttiset yhteiskuvat vuosien yhdessäolon kunniaksi. Voit hyödyntää tarjousta myös esimerkiksi mallikansion rakentamiseen.

Toukokuussa POP-UP -kuvaukset järjestetään 26.5.2019 kello 14-17 Helsingissä.


Kesäkuussa POP-UP -kuvaukset järjestetään 16.6.2019 kello 16-18 Helsingissä.


Heinäkuussa POP-UP -kuvaukset järjestetään 14.7.2019 kello 15-18 Helsingissä, Lauttasaaressa.


Elokuussa POP-UP -kuvaukset järjestetään 18.8.2019 kello 15-18 Espoossa.


Tarkemmat kuvauslokaatiot ilmoitetaan myöhemmin.


POP-UP -kuvaukseen varataan aikaa noin 15-20 minuuttia asiakasta kohden. Kuvauksen hinta on 100 euroa (sis. alv 24%). Hintaan sisältyy kolme (3) täysin viimeisteltyä ja käsiteltyä kuvaa, jotka asiakas on saanut itse valita esikatselugallerian avulla. Asiakas voi lunastaa kuvauksesta lisäkuvia, mikäli haluaa.
Ilmoittautumisohjeet


Voit ilmoittautua POP-UP -kuvauksiin kotisivujeni kautta. Etusivulta (www.senjarapila.com) löydät tapahtumien tiedot, joita klikkaamalla löydät ilmoittautumislomakkeen. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin ilmoittautumisestasi. Mikäli paikat kuvauksiin ovat täynnä, voit liittyä jonotuslistalle.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostitse tiedon kuvauspäivää koskevista muutoksista (esimerkiksi sääolosuhteet voivat muuttaa kuvauslokaation sisätiloihin) ja mahdollisesta tapahtuman peruuntumisesta. Saat myös muistutuksen tapahtumasta kolme päivää ennen kuvauspäivää.


Otan myös henkilökohtaisesti jokaiseen valokuvauksen varanneeseen henkilöön yhteyttä ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse. Silloin kysyn asiakkaan toiveita kuvauksen suhteen ja vastaan mahdollisiin kysymyksiin. Samalla lähetän valokuvaussopimuksen luettavaksi ja hyväksyttäväksi. Sopimus valokuvauksesta allekirjoitetaan paikan päällä kaikkien osapuolten läsnä ollessa. Huom. Vanhemmat allekirjoittavat valokuvaussopimuksen alle 18-vuotiaan puolesta.


Ilmoittautuminen POP-UP -kuvaukseen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen asiakkaalle lähetetään lasku kuvauksesta, jonka tulee olla maksettu eräpäivään mennessä. Muuten paikka vapautuu välittömästi seuraavalle jonossa olevalle.


Kuvausta edeltävän 48 tunnin sisällä asiakas voi perua kuvauksen ainoastaan ylivoimaisen esteen takia. Mikäli asiakas on ehtinyt maksaa kuvausmaksun, asiakkaan tulee esittää esimerkiksi lääkärin todistus tai muu todistus valokuvaajalle rahojen palauttamiseksi.


Tarkemmat sopimus- ja peruutusehdot asiakas voi lukea valokuvaussopimuksesta, joka hänelle toimitetaan ilmoittautumisen jälkeen.
0 katselukertaa

2 0 1 5 - 2 0 1 9  A L L  R I G H T S  R E S E R V E D

TMI SENJA RAPILA

Y-TUNNUS: 2712954-1

ESPOO, FINLAND

senja@senjarapila.com