• Senja

NRJ Finland Oy:n promokuvat 2019

Olin maaliskuun alussa kuvaamassa tutulle NRJ:n porukalle uusia promokuvia. Uusilla kuvilla saatiin freesattua kanavan nettisivujen ohjelmien ilmettä ja päivitettyä juontajien kuvia. Kuvauksissa päästiin rennon rempseään meininkiin ottamaan jos jonkunlaista kuvaa kanavalle. Päivästä ei todellakaan puuttunut naurua (tai huutoa)! :D Sain jälkikäteen kanavan ohjelmapäälliköltä ihanaa palautetta:


"Senjan kanssa työskentely on todella mutkatonta ja asiat hoituvat nopeasti ja joustavasti. Senja sai meidän toimituksen jengistä kuvissa parhaat puolet esiin ja osasi tehdä kuvaustilanteesta luontevan ja hauskan kokemuksen niin kameraan tottuneille työntekijöillemme, kuin sen edessä harvemmin esiintyville."

Alapuolelta voit katsoa lopputuloksen kuvauspäivän päätteeksi. Kuvat olen ottanut minä, graafisen puolen on hoitanut NRJ Finlandin oma porukka. Ja jos susta tuntuu näiden kuvien katsomisen jälkeen, että mä voisin olla teille oikea kuvaaja ottamaan promokuvia tai potretteja, laita sähköpostia osoitteeseen senja@senjarapila.com!0 katselukertaa

2 0 1 5 - 2 0 1 9  A L L  R I G H T S  R E S E R V E D

TMI SENJA RAPILA

Y-TUNNUS: 2712954-1

ESPOO, FINLAND

senja@senjarapila.com