Moikka sinä!

 

Olen Senja Rapila, 23-vuotias toimittaja-valokuvaaja Uudeltamaalta. Intohimoni valokuvaukseen löysin opiskellessani Laajasalon Opistossa vuonna 2014 toimittaja-tiedottaja -linjalla, vaikkakin olen koko elämäni kulkenut kamera kädessä ikuistaen omaani ja ystävieni kasvua aikuisuuteen. 

 

Perustin toiminimeni syksyllä vuonna 2015, jonka jälkeen olen säännöllisen epäsäännöllisesti valokuvannut sivutienestinä. 

Jos minun pitäisi valita valokuvauksesta jokin alue, jossa olen erityisen hyvä, valitsisin henkilöpotretit/muotokuvat. Ajan kanssa hyvin suunniteltu potrettisessio tuottaa onnistumisen hetkiä niin minulle valokuvaajana kuin myös asiakkaalle. Jokainen kuvaus toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Tyylini on kuvata hetkiä sellaisenaan, ilman liiallista jälkikäsittelyä. Toivon, että saan ikuistettua kuviini syviä tunteita, jotka näkyvät pienistä yksityiskohdista. Rakastan mustavalkoisia potretteja ja niiden tuottaminen onkin lempipuuhaani. Toisaalta, myös överivärikkäät kuvat ovat vieneet korvaamattoman paikan sydämestäni. 

Jos koet, että voisin olla oikea henkilö ikuistamaan teidän tärkeimmät hetkenne - tai sinun tärkeimmän merkkipaalusi - olethan yhteydessä minuun. Kaikilla on oikeus saada itsestään kauniita kuvia, vaikka ihan ilman mitään erikoisempaa syytä! 

Toivottavasti nähdään pian!

      Senja

2 0 1 5 - 2 0 1 9  A L L  R I G H T S  R E S E R V E D

TMI SENJA RAPILA

Y-TUNNUS: 2712954-1

ESPOO, FINLAND

senja@senjarapila.com